Participa

Com participar

Sessions informatives

En les que analitzarem la realitat del Camp de Morvedre amb la col·laboració de persones properes amb experiència en diferents àmbits de coneixement. Per a això us proposem dues sessions de on trobar-nos a escoltar, pensar i debatre:

EL QUE TENIM

En aquesta sessió volem fer palès els valors de la nostra comarca. El seu paper estratègic al territori valencià al passat i a l’actualitat. Volem visibilitzar la riquesa del nostre territori i tot allò que ens ofereix per la nostra vida. Des del llegat històric fins l’aigua que bebem.

Comptarem amb la participació de Joan Olmos LLorens, Paloma Sánches Pérez i Marc Ferri Ramírez.

Serà el 2 de març a les 19:00h

Cartell

EL QUE ENS VE

En aquesta sessió tractarem de valorar els impactes del projectes territorials que s’han proposat desenvolupar a la comarca: ampliació del Port, gigafactoria Volkswagen, AVE, camps fotovoltaics, ampliacions de pedreres…

Volem fer una anàlisi de la situació des de diferents punts de vista. Per això hem comptat amb Purificació Canals i Ventín,Paco Álvarez i Victoria Belis Herreras

Serà el 9 de març a les 18:30h

Cartell

Sessions informatives. Decidim el Camp de Morvedre
Taller de participació. Decidim el Camp de Morvedre

Taller de participació

En el què intentarem conjugar el coneixements difosos a les anteriors sessions.

Per una banda allò que considerem imprescindible mantindre per la vida al Camp de Morvedre. Per altra les implicacions de les noves propostes de desenvolupament. A la intersecció d’aquestes dues línies trobarem el punt on posar els límits. Busquem en esta sessió buscar eixe acord de mínims.

Però no sols busquem solucions, també buscarem preguntes, dubtes, i totes aquelles qüestions que ens preocupen en pensar com serà el nostre futur, com ens relacionarem, de què ens alimentarem o de què treballarem.

Per aquesta sessió comptarem amb la dinamització de Jordi Grané.

Serà el 21 de març a les 17:30h

Cartell

Diàlegs polítics

Ha arribat el moment de que siguem nosaltres les que proposem. Nosaltres hem pres decisions i hem arribat a acords sobre el nostre futur i volem que s’escolten.

També serà el moment en el què transmetre les nostres pors i dubtes. Sempre des d’un context d’anàlisi i reflexió treballat al llarg de tot el procés i fonamentat en aquest debat creat i pensat per repensar el nostre futur. Per poder incidir en ell.

Convocarem als nostres representants polítics locals i autonòmic per fer-los saber el nostre posicionament i les nostres preocupacions.

Celsa Monrós, Rosa Pardo, Julio Gomez i José Vicente Soler 

Serà el 24 de març al Consell Agrari de Sagunt a les 18:30h

Cartell

Serà el 27 de març a la Casa Sánchez Coello. Benifairó de Les Valls a les 18:30h

Amb els representants locals: Toni Sanfrancisco, Salvador Costa, Pepe Gil, Roberto Rovira i Dario Moreno

Cartell

Diàlegs polítics. Decidim el Camp de Morvedre